Aktivitetskalenderen
   
02-sep Så er vi klar til at tage hul på efterårssæsonen, hvor vi starter med en lille opstartsauktion. Medlemmerne må medbringe op til 5 lot – heraf 1 rodekasse. Vi skal også tage hul på efterårets gennemgående lotteri – se nærmere i Fila-Thy.
   
16-sep Der står efterårets rodekasse i programmet. Klubben møder med ca. 75 lot, og der skulle gerne være noget til enhver samler og pengepung. Auktionslisten finder du på hjemmesiden.
   
18-sep Frimærkets Dag og byttedag i Vilsund. Se omtale i Fila-Thy.
   
30-sep Vi reserverer aftenen til bytteri og socialt samvær. Dog bliver der plads til en auktion, hvor medlemmerne må medbringe op til 5 lot – heraf 1 rodekasse. Tag byttemateriale med – det kunne jo være, at et andet medlem kunne få glæde af dine dubletter.
   
14-okt Efterårets ”forseglede kasse” bliver til 3 flyttekasser, som klubben har haft stående et stykke tid. Ingen kan huske noget om indholdet, så mon ikke der kan findes noget til samlingen.
   
28-okt Foredrag står der i programmet. Mon ikke det i aften skulle lykkes med at få gennemført Kristians underholdning om varianter. Vær forberedt på, at I kan blive sat i arbejde, så medbring lup og pincet.
   
  Øvrige aktiviteter
   
23-sep Vi er inviteret til nabotræf i Sydthy Frimærkeklub. Nærmere om tid og sted på mødeaftnerne.
   
02-nov Vi arrangerer bustur til vennerne i det østjyske. Invitation, tilmelding med mere på mødeaftnerne.
  Henrik og Susanne er tovholdere.