Aktivitetskalender 2022
6/1 Vi starter den nye sæson med en opstartsauktion, hvor medlemmerne får mulighed for at afsætte noget af det, man har sorteret f.ra i julepausen. Vi sætter et max. på 5 lot pr. medlem – og tænk lidt over indholdet. Max. 1 rodekasse. Vi skal også tage hul på forårets gennemgående lotteri. Denne gang er det en flot 2 RBS
20/1 Årets generalforsamling hvor man kan komme med ris eller ros til den siddende bestyrelse. Man kan også skifte ud i bestyrelsen, hvis man synes, det er nødvendig med nye kræfter. Der skal også være tid til en mindre skriftlig auktion – listen findes på hjemmesiden. Dagsorden andet sted i Fila-Thy.
3/2 Programmet siger bytteaften og auktion. Til aftenens auktion kan medlemmerne frit indlevere max. 5 lot – heraf 1 rodekasse. Det kunne være godt, hvis vi kan få lidt gang i bytteriet igen. Aftal med andre medlemmer, hvad du skal tage med denne aften.
17/2 Så er det tid til forårets store auktion, hvor klubben møder med 100 lot. Igen er det lykkedes at lave en auktion med stor variation, så der skulle gerne være noget for enhver pengepung og samleområde. Listen findes sidst i Fila-Thy og på hjemmesiden.
3/3 Overskriften siger foredrag. Der er i skrivende stund ikke lavet aftaler om et foredrag, men vi forsøger at finde noget. Der bliver også plads til en skriftlig auktion – listen kommer på hjemmesiden, når den er klar.
17/3 Så er det tid for forårets ”kasseslagtning”. Der er ikke indkøbt noget på nuværende tidspunkt, men det er sikkert, at der bliver noget klar til denne aften. I ”nødstilfælde” gå vi på loftet og tager noget fra lageret der.
31/3 Vi inviterer naboklubberne. Til auktionen kan indleveres max. 3 lot.
28/4 Temaaften
12/5 Sæsonafslutning med rodekassesalg
9/6 Som noget nyt laver vi et sommermøde. Se mere ti Fila-Thy
x/x Vi får besøg af  venskabsklubben Skødstrup  -  Løgten. Nærmere i Fila-Thy.