Aktivitetskalender 2024

6-jun Vi prøver med et sommermøde igen

 

29-aug Så er vi klar til at tage hul på en ny sæson. Vi starter som vi plejer med en auktion, hvor medlemmerne må medbringe op til 5 lot – heraf max. en rodekasse.
  Vi skal også have taget hul på efterårets gennemgående lotteri. Førstepræmien i lotteriet er en lille flyttekasse med et indhold, der giver mangefold igen i forhold til indsatsen.
   
12-sep Så er det tid til efterårets rodekasse. Klubben sætter – som den plejer – ca. 75 lot til salg. Hovedparten er fra et parti købt tidligere på året. Listen finder du bagerst i Fila-Thy og på hjemmesiden.
.  
26-sep I aften står der bytteaften og auktion på programmet. Medlemmer må indlevere 5 lot til auktionen – heraf max. en rodekasse. Nogle af vore medlemmer ser gerne, vi får lidt mere gang i bytteriet. Derfor er det en god ide at aftale, hvad man skal have med til en eventuel byttehandel. Det er jo også stadig tilladt at bruge bordene, når auktionen er slut. Så har du noget, du vil sælge så tag det med og læg det frem.
   
10-okt Programmet siger ”Efterårets forseglede kasse”. Da vi stadig har et stort lager på loftet, finder vi et par kasser. Der er godt ikke forseglede, men vi har stadig en del materiale, der ikke er gennemgået, så der skulle gerne være noget til enhver samler og pengepung.
   
24-okt Efterårets foredrag er overladt til Kristian, der vil fortælle om de mange nye varianter, der er kommet med i årets AFA-katalog.
  Der bliver også tid til en skriftlig auktion, hvor vi finder noget på lageret.
   
30-okt Så er det tid for besøg fra Skødstrup - Løgten. Hvis man ikke tidligere har deltaget i møderne med østjyderne, så skal der herfra lyde en opfordring til at melde sig på til efterårets besøg. Det er nogle hyggelige besøg, og en del frimærker med mere skifter ejer på sådan en dag. Programmet er som tidligere - først kaffe og rundstykker, så auktion og quiz. Herefter middag og resten af dagen kan bruges på bytteri og handel. Dagen slutter med eftermiddagskaffe og kage. Der er en brugerbetaling for forplejningen.