Aktiviteskalender 

  2020
13/2 Forårets store auktion er planlagt til den aften. Som vi plejer, så finder vi 100 lot i klubbens flyttekasser, og langt de fleste bliver uden mindstepriser, og selvfølgelig forsøger vi at finde noget for enhver samler og pengepung. Listen finder du bagerst i Fila-Thy og på hjemmesiden.
   
27/2 Aftenen er annonceret som rodekasseauktion. Efter forslag på generalforsamlingen har vi besluttet, at man til denne auktion max. må medbringe 2 rodekasser. Man må medbringe op til 5 lot. Husk der skal være noget at ”komme efter” i rodekasserne – altså skal det ikke kun være afklip og skrammel, men også noget til samlingerne.
   
12/3 Forårets forseglede kasse har siden efteråret været i depot hos Henrik. Mere præcist drejer det sig om 2 flyttekasser indkøbt hos Valby. Vi kender som altid ikke noget til indholdet, men når kasserne er åbnet og delt op i passende lot, svinger Torben hammeren over indholdet.
   
26/3 I programmet står der ”Foredrag eller den store bytteaften”. I skrivende stund har vi ikke nogen aftale på plads, hvad angår foredraget, så tag for en sikkerheds skyld masser af materiale med, så der kan handles og byttes.
  Skriftlig auktion
   
31/3 Udflugten til Skødstrup - Løgten er flyttet til denne dato. Se mere i Fila – Thy.
   
23/4 Efter en lang pause på grund af påsken er vi klar til at invitere naboklubberne på besøg. Det plejer at være en fornøjelig aften, når gæsterne fra de nærmeste klubber besøger os, og til aftenens auktion må man medbringe max. 3 lot – heraf 1 rodekasse.
   
7/5 Så er vi allerede nået til forårets sidste møde. Vi vover ikke at lave om på traditionerne, så det bliver en rodekasseauktion, som vi plejer. Klubben har tømt to flyttekasser, og det er blevet til 75 lot med noget til enhver samler og samling. Listen findes bagerst i Fila-Thy og på hjemmesiden.
   
3/9 Vi starter den nye sæson. PÅ GENSYN.