Aktiviteskalender

2019
5/12 Så er det allerede tiden, hvor vi skal slutte efterårssæsonen. Programmet findes andet sted i Fila-Thy. Til aftenens auktion må man medbringe max. 3 lot og ingen rodekasser men gerne en samling eller indstiksbog.
   
2020
2/1 Vi tager hul på det nye år med en opstartsauktion. Medlemmer er velkommen til at medbringe op til 5 lot til auktionen.
  Vi skal også tage hul på forårets gennemgående lotteri, hvor gevinsten bliver Danmark AFA nr. 25C med attest – et mærke, der mangler i mange samlinger.
   
16/1 Overskriften siger ”Temaaften – forsikringer”. Vi forsøger at få en forsikringsagent til at besøge os. Vi skal så høre lidt om forsikringer i almindelighed og forsikring af frimærker i særdeleshed.
  Kristian vil gerne fortælle lidt om nye varianter, og aftenen slutter med en auktion – kun med varianter. Medlemmer må medbringe op til 10 lot til denne auktion – men kun varianter.
   
30/1 Så er det tid til årets generalforsamling, hvor medlemmerne kan komme med ris eller ros til den siddende bestyrelse. Man er også velkommen med nye ideer og gode råd, så bestyrelsen har noget at arbejde videre med. Indkaldelsen findes andet sted i Fila-Thy.
  Aftenen byder også på en lille skriftlig auktion over materiale fundet i klubbens depoter. Listen kommer på hjemmesiden, når auktionen er klar.
   
13/2 Forårets store auktion er planlagt til den aften. Som vi plejer, så finder vi 100 lot i klubbens flyttekasser, og langt de fleste bliver uden mindstepriser, og selvfølgelig forsøger vi at finde noget for enhver samler og pengepung. Listen finder du bagerst i Fila-Thy og på hjemmesiden.
27/2 Midtvejs i forårssæsonen bliver det tiden, hvor rodekasseauktionen skal afvikles. Medlemmerne må medbringe op til 5 lot, og som overskriften siger, så er det kun rodekasser, der kommer under hammeren denne aften. Husk der skal være noget af værdi i kasserne, for at de kan klare startprisen på kr. 20,00.
   
  12/3 Forårets forseglede kasse
   
  26/3 Foredrag eller den store bytteaften
  Skriftlig auktion
   
  23/4 Vi inviterer naboklubberne
  Auktion
  Medbring max. 3 lot
   
  7/5 Sæsonafslutning med rodekassesalg
   
Sidste nyt
17/3 Vi er netop blevet enige med vore venner i Skødstrup  -  Løgten om, at vort besøg hos dem bliver i marts 2020. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, så du er sikker på at være klar, når turen går mod det østlige Jylland.