Aktivitetskalender 2023
31/8

 

Så er vi klar til at tage hul på en ny sæson. Vi starter som vi plejer med en auktion, hvor medlemmerne må medbringe op til 5 lot – heraf max. en rodekasse.
Vi skal også have taget hul på efterårets gennemgående lotteri. Førstepræmien i lotteriet er en mindre kasse med - ja det er længe siden, kassen er lavet, så jeg husker ikke indholdet, men der skulle gerne være fuldt valuta for indsatsen.

 

14/9

 

Så er det tid til efterårets rodekasse. Klubben sætter – som den plejer – ca. 75 lot til salg. Hovedparten er fra et parti købt tidligere på året. Listen finder du bagerst i Fila-Thy og på hjemmesiden.

 

28/9

 

I aften står der bytteaften og auktion på programmet. Medlemmer må indlevere 5 lot til auktionen – heraf max. en rodekasse. Nogle af vore medlemmer ser gerne, vi får lidt mere gang i bytteriet. Derfor er det en god ide at aftale, hvad man skal have med til en eventuel byttehandel. Det er jo også stadig tilladt at bruge bordene, når auktionen er slut. Så har du noget, du vil sælge så tag det med og læg det frem.

 

30/9

 

Igen i år er klubberne på Mors og i Sydthy og Thisted med i Frimærkets Dag. Og som de senere år er det igen Hyttefadet i Vilsund, der er stedet. Mere andet sted i Fila-Thy.

 

12/10

 

Programmet siger ”Efterårets forseglede kasse”. Det kan godt være, at kassen eller kasserne findes på loftet. De er godt nok ikke forseglede, men der er stadig en del materiale, der ikke er gennemgået, så der skulle gerne være noget til enhver samler og pengepung.

 

26/10

 

De står foredrag på programmet. I skrivende stund, er der ikke planlagt noget, så sig frem, hvis der er noget, man genre vil høre noget om. Aftenen skulle også gerne byde på en skriftlig auktion. Når listen er klar, kommer den på hjemmesiden. Det kunne godt blive lidt flere småsamlinger fra lageret.