Aktivitetskalender 2022
1/9

 

Efter en fin sommer trænger vi til at få gang i frimærkerne igen. Som vi plejer indleder vi efteråret med en opstartsauktion. Medlemmerne må medbringe op til 5 lot – heraf én rodekasse. Vi skal også tage hul på efterårets gennemgående lotteri, hvor 1. præmien igen bliver en kasse med spændende indhold.

 

15/9

 

Så står der efterårets rodekasse i programmet. Klubben møder med 75 lot, der alle sammen stammer fra Bjarnes omfattende samling. Der er tale om spændende materiale fra store dele af verden, så mon ikke der er noget til enhver samling og pengepung. Listen findes bag i Fila-Thy og på hjemmesiden.

 

24/9

 

Den traditionsrige ”Frimærkets Dag” afvikles igen i Hyttefadet i Vilsund. Se omtale andet sted i bladet.

 

29/9

 

Vi skal have lidt mere gang i bytteriet og handlen medlemmerne imellem, så efter aftenens auktion bliver der rig lejlighed til at få flyttet lidt rundt på dubletterne. Til auktionen må medlemmerne indlevere op til 5 lot – heraf en rodekasse.

 

13/10

 

Efterårets forseglede kasse bliver antageligt igen noget fra loftet. Vi har stadig mange kasser stående, så vi slæber et par stykker nedenunder og sætter indholdet til salg uden mindstepriser.

 

27/10

 

Der står foredrag eller store bytteaften i programmet. I skrivende stund har vi ingen aftaler på plads med hensyn til foredrag, men vi finder nok noget og fortæller mere på vore mødeaftner. Tag for en sikkerheds skyld byttemateriale med – lav evt. en aftale på forhånd, så man medbringer noget andre måske kan bruge. Der bliver også plads til en skriftlig auktion, hvor 25 lot sættes til salg. Listen findes på hjemmesiden.

 

10/11

 

Storauktion.

 

24/11

 

Frimærkequiz med mere.

 

08/12

 

Sæsonafslutning