Mødeprogram forår 2019
   
3/1 Opstartsauktion *
Start på forårslotteriet
17/1 Generalforsamling
Skriftlig auktion
31/1 Temaaften
Kristian Borgholm ”underholder”
Lille auktion med varianter *
14/2 Storauktion. 100 lot under hammeren
28/2 Auktion *
Kun rodekasser 
14/3 Vi slagter en forseglet kasse
28/3 Vi inviterer naboklubberne
Auktion *
11/4 Den store bytteaften
25/4 Sæsonafslutning med rodekassesalg
5/3 Vi aflægger et besøg hos 
venskabsklubben Skødstrup  -  Løgten
Nærmere i Fila-Thy
5/3 Vi foretager genvisit hos 
Hadsundklubben. Nærmere i Fila-Thy
   
   
  Aktivitetsliste
   
14/2 Så er det tid til forårets store auktion, hvor klubben møder med 100 lot. Igen er det lykkedes at lave en auktion med stor variation, så der skulle gerne være noget for enhver pengepung og samleområde. Listen findes sidst i Fila-Thy og på hjemmesiden.
   
28/2

Kun et enkelt punkt på aftenens program. Rodekasseauktion. Medlemmerne kan indlevere op til 10 rodekasser, men tænkt over indholdet – det skal ikke kun være skrammel.

Mon ikke der også bliver tid til at bytte lidt, så se på medlemmernes samleområder, og tag materiale med.

   
14/3

Så er det tid for forårets ”kasseslagtning”. Det bliver lidt anderledes denne gang, idet lageret bugner af materiale, så det bliver indkøbet fra brevsamleren på Fur, der sælges denne aften.

   
28/3 Et fast punkt i forårsprogrammet er besøg af naboklubber. Det plejer at være en hyggelig aften, hvor der bliver tid til det sociale, men der er også plads til en auktion. Til auktionen kan man indlevere max. 3 lot.
   
11/4 Vi har i foråret fået plads til en ekstra mødeaften, og bestyrelsen har valgt ikke at sætte noget bestemt på programmet denne aften. Er der medlemmer, der vil vise noget eller fortælle noget er der mulighed for det. Ellers handler det om at få gang i bytteriet. Kig på medlemmernes samleområder og tag masser af frimærker med.
   
25/4 Så er det allerede tid til forårets sidste møde. Traditionen tro byder vi på et rodekassesalg. Vi har ryddet lidt op på lageret og sætter 77 lot under hammeren alt uden mindstepriser. Listen findes på hjemmesiden og andet sted i Fila-Thy.
   
5/3 Heldagstur hvor vi først besøger vennerne i Skødstrup-Løgten. Herefter går turen til genvisit i Hadsund. Program andet sted i Fila-Thy
   
21/3

Sydthy Frimærkeklub inviterer til nabokomsammen på Åbakken i Hurup. Til aftenens auktion må

man medbringe 3 lot.

   
9/5 Nordjysk fællesmøde i Vejgård – nærmere på mødeaftnerne.